Totaalprojecten

Een van onze grootste troeven is het verwezenlijken van totaalprojecten. Door onze nauwe band met ervaren vakmensen kunnen we uw interieurdroom vervullen.

Voor we de werken aanvatten maken we een ontwerp van uw interieur in 2D, 3D of op aanvraag een ontwerp in virtual reality. Daarna volgen we een strikt stappenplan waarbij timing en budget nauwkeurig in het oog gehouden worden. Van uw keuken tot uw trap, van vloer- tot plafondafwerking, van verlichting tot meubelmaatwerk: Møbler gaat elke uitdaging aan. Reken op ons voor zowel het ontwerp, de planning, coördinatie, uitvoering en opvolging van de werken.

Maak u niet langer zorgen bij het kiezen van de juiste partners voor de (her)inrichting van uw huis. Møbler werkt samen met ervaren interieurarchitecten, elektriciens, vloerders, schilders, loodgieters … die steeds aan hetzelfde zeil trekken. Het totaalproject coördineren wij volledig zodat u zich van zo weinig mogelijk hoeft aan te trekken.

Reken op Møbler: we staan voor u klaar om onze passie, inzet en creatieve inbreng met u te delen. We komen dan ook graag bij u langs voor gratis inspiratieadvies. Hier schatten we de ruimte in en geven we u onze visie mee.